Tarta z jabłkami i solonym karmelem na dlugi weekend!:)

4. Dodaj masło, wymieszaj dokładnie i odstaw do przestygnięcia. Kiedy karmel  będzie już chłodny dodaj dużą szczyptę soli. Sól morska gruboziarnista jest lepsza od zwykłej soli kuchennej, bo nie tylko wzmacnia ona słodycz karmelu, ale też "chrupie" podczas jedzenia :)

Tarta

Gotową i przestudzoną tartę polej karmelem. Zjadaj podczas jesiennych poranków po wielkim zdrowym śniadaniu. Popijaj pyszną kawą. Nie śpiesz się, jest pysznie, prawda?

Tarta
 


Najpopularniejsze wpisy

Aby zadać pytanie musisz się zalogować.
Przejdź do strony logowania »

Jeśli nie masz jeszcze konta przejdź do rejestracji.

Aby dodać do ulubionych musisz się zalogować.
Przejdź do strony logowania »

Jeśli nie masz jeszcze konta przejdź do rejestracji.
Ebooki Lovingit